2/7/12

Κείμενα για την Ελλάδα – της αντίστασης

Το σύστημα της πνευματικής κυριαρχίας πάνω στους Έλληνες χριστιανούς της Τουρκίας και όλη η οργάνωση της κοινωνίας τους, πηγάζουν από την υποταγή των ραγιάδων στο Kοράνι, που με την σειρά του κι΄ αυτό, φερόμενο προς αυτούς σαν προς άπιστους, δηλαδή σαν προς έθνος μόνο με την θρησκευτική έννοια, επικυρώνει τη συνένωση της πνευματικής και πολιτικής εξουσίας στα χέρια του ποδαριού τους.

Γι` αυτό, η απαλλαγή τους από την υποταγή στο κοράνι, θα σήμαινε και την απαλλαγή τους ταυτόχρονα από το δικό τους παπαδαριό και θα προκαλούσε στις κοινωνικές, πολιτικές και θρησκευτικές τους συνθήκες μια επανάσταση, που πρώτα απ` όλα, αναπόφευκτα τους ρίχνει στην αγκαλιά της Ρωσίας. 

Όποιος θέλει να βάλει στη θέση του Κορανιού, αστικό κώδικα, αυτός πρέπει να ανοικοδομήσει όλο το οικοδόμημα της βυζαντινής κοινωνίας κατά το δυτικοευρωπαϊκό υπόδειγμα (15-4-1854, “the Νew York Daily Tribune”. Η κήρυξη του πολέμου μουσουλμάνοι και χριστιανοί). Σελ 24

Η Κων/πόλη είναι η αιώνια πόλη, είναι η Ρώμη της Ανατολής. Ο δυτικός πολιτισμός και η ανατολική βαρβαρότητα στην εποχή των Ελλήνων αυτοκρατόρων, η ανατολική βαρβαρότητα και ο δυτικός πολιτισμός στην εποχή της κυριαρχίας των τούρκων, μπλέχτηκαν τόσο στενά, που το κέντρο αυτό της θεοκρατικής αυτοκρατορίας, έγινε πραγματικό εμπόδιο στη διάδοση της ευρωπαϊκής προόδου.

Το ζήτημα της πάλης μεταξύ της Δυτικής Ευρώπης και της Ρωσίας για την κατάκτηση της Κών/πολης, οδηγεί στην πάλη αν ο βυζαντινισμός θα παραχωρήσει τη θέση του στο δυτικό πολιτισμό ή η καταστρεπτική του δύναμη θα ζωντανέψει ξανά με πιο φρικώδεις και βίαιες μορφές.

Η Κών/πόλη είναι η χρυσή γέφυρα μεταξύ Ανατολής και Δύσης και ο δυτικός πολιτισμός δεν μπορεί να προχωρήσει δίχως να περάσει απ΄ αυτή τη γέφυρα.
Απ΄ αυτή όμως τη γέφυρα δεν μπορεί να περάσει χωρίς αγώνα ενάντια στην Ρωσία.      
(12-8-1853, “the Νew York Daily Tribune” . Η από παράδοση πολιτική της Ρωσίας). Σελ 26,27

Η σερβική επανάσταση του 1809 και η Ελληνική επανάσταση το 1821, οφείλουν το ξέσπασμα τους, λίγο πολύ, στο ρωσικό χρυσάφι και στα ρωσική επίδραση. Όπου και αν οι τούρκοι πασάδες σήκωναν την στασιαστική σημαία ενάντια στην κεντρική εξουσία αυτό δεν ήταν απαλλαγμένο από τις ρωσικές ραδιουργίες.(19-4-1863, “the Νew York Daily Tribune” . «Το τουρκικό ζήτημα» με η χωρίς υπογραφή του Μαρξ ). Σελ 32

Ραγιαδισμός, υποτέλεια, υποταγή, υπακοή τέσσερις λέξεις σφραγίδες για την ταυτότητα του σύγχρονου Έλληνα. Ο αγώνας τεράστιος ποιος Έλληνας πολιτικός θα σκύψει περισσότερο το κεφάλι σε ξένες δυνάμεις μετά τη δημιουργία του σύγχρονου Ελληνικού κράτους. 

Ο κάθε πολιτικός ήταν πρώτα απ΄ όλα Αγγλόφιλος, Γαλλόφιλος, Ρωσόφιλος ή Γερμανόφιλος. Εύκολα παραδόθηκαν σε ένα ευγενή βαρβαροβαυαρό Βλάκα για να εξισορροπηθούν οι αντίθετες τάσεις. 
Στους βαλκανικούς πολέμους στο Α΄ παγκόσμιο πόλεμο, στην μικρασιατική καταστροφή οι έλληνες υπέμειναν ή συμμετείχαν στις κάθε είδους ραδιουργίες και εμπόδια των δυτικοευρωπαίων και του Τσάρου της Ρωσίας με ολέθρια για αυτούς αποτελέσματα.

 Αργότερα έτρεχαν να υπηρετήσουν βούλγαρους, Ιταλούς και Γερμανούς φασίστες. Πριν καλά καλά έρθει η απελευθέρωση της Ευρώπης από τον φασισμό και ναζισμό η Ελλάδα αιματοκυλιζόταν για τα συμφέροντα των Άγγλων αποικιοκρατών στη συνέχεια περίμεναν οι νεοαυτοκράτορες του κόσμου Αμερικάνοι να υποδουλώσουν τη χώρα. 

Και οι υπόλοιποι Έλληνες έβλεπαν ως Μεσσίες τους Σοβιετικούς που έταζαν τη βασιλεία της ταπεινότητας και της ισότητας για τα δικά τους  συμφέροντα.
Ήδη πριν το 200 π.χ. , στην Αχαϊκή Συμπολιτεία, πολύ πριν ακόμα υποταχθεί στους Ρωμαίους, είχαμε τη λειτουργία του ρωμαϊκού  κόμματος, του Μακεδονικού και του Σπαρτιατικού. 2200 χρόνια υποτέλειας του Έλληνα προφανώς έχουν σημαδέψει το DNA του και πρέπει κάποτε συνολικά να αποδράσει για να ξεριζώσει και να πετάξει από πάνω του τα σάπια κύτταρα του.

Να λοιπόν πώς δικαιολογείται ο δοσιλογισμός των κυβερνητικών ελληνικών κομμάτων και των πολιτικών που υπηρετούν τις κυρίαρχες ελίτ.

Πηγη: babushkagr.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου