27/6/12

Η εγχώρια τρόικα, ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ, είναι αποφασισμένη να εφαρμόσει το δεύτερο μνημόνιο.

Συλλαλητήριο έξω από το υπουργείο Οικονομικών, την Πέμπτη, 28 Ιούνη,

Φοροεπιδρομές /χαράτσια /φόροι στα λαϊκά εισοδήματα και τους ανέργους.. 

STOP! ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ!

Καλούμε σε συλλαλητήριο έξω από το υπουργείο Οικονομικών, την Πέμπτη, 28 Ιούνη, στις 7.00 το απόγευμα

Επιτέλους, έχουμε κυβέρνηση! Κι είχαμε μια αγωνία για το ποιος θα μας γδάρει! Η εγχώρια τρόικα, ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ, είναι  αποφασισμένη να εφαρμόσει το δεύτερο μνημόνιο.  
Η ανάπτυξη που τάζουν είναι τα κέρδη των επιχειρήσεων από τη μείωση του μισθού στα 400 ευρώ, η κατάργηση του αφορολόγητου, τα χαράτσια, οι  1.200.000 άνεργοι, οι συνταξιούχοι και οι καρκινοπαθείς χωρίς φάρμακα (έκλεισαν και τα σχολεία και δεν θα βλέπουμε τα παιδιά να λιποθυμούν από την πείνα)…

Τα εγχώρια και διεθνή κοράκια, της λυκοσυμμαχίας κυβερνήσεων, τραπεζιτών, εταιριών, της Ευρωπαϊκής Ένωσης  θα συναντηθούν για να οργανώσουν τη συνέχιση της κοινωνικής λεηλασίας, για μας αλλά και για όλους τους λαούς της Ευρώπης.
Θα διαπραγματευτούν για τους όρους καλύτερης «σφαγής» μας.
Σ’ αυτό το πνεύμα,  απαραίτητη – λόγω «εθνικής ευθύνης» –  κρίθηκε η μείωση της φορολογίας των επιχειρήσεων. Έτσι, ενώ οι εργαζόμενοι πληρώνουν τέλη και φόρους που υπερβαίνουν το εισόδημα τους, οι άνεργοι τέλη «επιτηδεύματος» και όλοι μαζί χαράτσια, κρίνεται υπερβολικό το 4% που πληρώνουν για φόρους οι εφοπλιστές, και ακόμη βέβαια χειρότερο,  το 6% που πλήρωσε πέρυσι  η EUROBANK και οι άλλες τράπεζες… Προφανώς, τα 200 δις που έχουν πάρει οι τράπεζες τα τελευταία δύο χρόνια, δεν είναι αρκετά για την …ανάπτυξη. Και δεν μιλάμε για τα κρυμμένα… Για μας λοιπόν, δεν έχει «από Σεπτέμβρη».

Καμιά περίοδο χάριτος δε δίνουμε στη νέα κυβέρνηση της ίδιας πολιτικής.
Ούτε μια μέρα δεν τους χαρίζουμε από τη ζωή μας.  Είναι λοιπόν ώρα να βγούμε ξανά στους δρόμους.  Εκεί που κρίνονται όλα, εκεί που κερδίζονται όλα.  Για  να μπλοκάρουμε και να ανατρέψουμε τη μηχανή της ανάπτυξης των κερδών τους. Όλοι εμείς «οι κάτω», αυτό-οργανωμένοι σε αμεσοδημοκρατικές συλλογικότητες, στη δουλειά ή στη γειτονιά, σε σωματεία, επιτροπές αγώνα και συνελεύσεις,  είμαστε ο εφιάλτης που ζωγραφίζει το φόβο στα μάτια τους. Εμείς δεν κάνουμε αντιπολίτευση, δεν διαχειριζόμαστε την κατάσταση. Κάνουμε αντίσταση και στοχεύουμε στην ανατροπή τους.
 Δεν τους χρωστάμε, μας χρωστάνε. Απαιτούμε δημόσια και δωρεάν όλα τα κοινωνικά αγαθά (υγεία, παιδεία, ρεύμα, νερό, μετακίνηση κλπ). Αρνούμαστε να πληρώσουμε χαράτσια και φόρους. Απαιτούμε να καταργηθούν τώρα, όλα τα χαράτσια, χωρίς προϋποθέσεις. 

Καλούμε σε συλλαλητήριο έξω από το υπουργείο Οικονομικών, την Πέμπτη, 28 Ιουνίου, στις 7.00 το απόγευμα.


ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΑΓΩΝΑ “ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ

www.denplirono.info
   
ΜΑΧΗΤΕΣ ΤΩΝ ΔΡΟΜΩΝ – ΑΛ.ΑΝΥ.Α

  http://oianentaxtoi.blogspot.gr
ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ

http://diktiospartakos.blogspot.gr/

Επιτροπή Κατοίκων Δ.Ωρωπού «ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ»

http://www.oroposoxistaxaratsia.blogspot.gr
 
Βαθύ κόκκινο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου