9/3/12

PSI: Θριαμβολογία για την πτώχευση του λαού!

ρεαλΠοιοι θριαμβολογούν; Οι αγορές, οι Τράπεζες, τα διεθνή χρηματοοικονομικά κέντρα. Ποιοί θα πληρώσουν την «μεγάλη επιτυχία» του «κουρέματος»; 
Τα ασφαλιστικά ταμεία, οι μικροομολογιούχοι, οι εργαζόμενοι που τους περιμένει νέα μείωση των εισοδημάτων, αφού προκειμένου τώρα να περάσουμε στη φάση της «ανάπτυξης» πρέπει να μειώσουμε ακόμα 15% το εργατικό κόστος.  
Σε κάθε περίπτωση θα αποφασίζεται από τα διευθυντήρια του κεφαλαίου ανά τρίμηνο για τη χώρα, με αναλογιστικές μελέτες, πόσα θα πρέπει να τους πληρώνουμε και τι απομένει για να δίνεται σε μισθούς συντάξεις.  
Η προσπάθεια εμπέδωσης κλίματος ανασφάλειας έρχεται να συμπληρώσει την πολιτική της διευρυμένης τρομοκράτησης των πολιτών προκειμένου να εξελιχθεί η πτώχευση μας απρόσκοπτα αντί της πυροδότησης μιας παλλαϊκής εξεγερτικής δράσης. Να αποδεχτούμε τετελεσμένα, να σκύψουμε το κεφάλι, να δεχθούμε την υποθήκη της ζωής μας για τα επόμενα 20—30 χρόνια …και βλέπουμε.

Η καθημερινή αύξηση της ανεργίας
προετοιμάζει για το άπλωμα της σκλαβιάς σε όλη την κοινωνία με τη δημιουργία των ΕΟΖ που θα μετατρέψουν τα εργασιακά δικαιώματα σε κουρελόχαρτα και θα επιβάλλουν μια ζωή εργασιακά και κοινωνικά αβίωτη. Νέοι φόροι, νέα χαράτσια, απειλές για κατασχέσεις μισθών, συντάξεων,  μικροκαταθέσεων, ακίνητης περιουσίας.

Προετοιμάζουν τον κοινωνικό καιάδα για τη συντριπτική πλειοψηφία της κοινωνίας.  Επιδιώκουν να επιβάλλουν τη νέα κατοχή με κάθε τρόπο.
Γιατί  αυξάνουν καθημερινά  την τρομοκρατία και τις απειλές ; Γιατί επιδιώκουν την κυριαρχία κλίματος ανασφάλειας; Το κάνουν επειδή τίποτα δεν τελείωσε ακόμη, δεν τους περισσεύει η σιγουριά της επιτυχίας. Φοβούνται την λαϊκή αντίδραση, τρέμουν την εξέγερση που θα τα τινάξει όλα στον αέρα. Ξέρουν πώς δεν μας έχουν βάλλει ακόμα στο χέρι!

Σε λίγες μέρες μια συμβολική ημερομηνία,
η  25η Μάρτη, δημιουργεί εφιάλτες στους σχεδιασμούς τους. Τρέμουν την κάθοδο των εκατομμυρίων πολιτών στους δρόμους και τις πλατείες που θα σημάνει την ανατροπή τους.

Ούτε χρέη, ούτε πάτρωνες, ούτε προστάτες
! Να τους πετάξουμε στη θάλασσα και να χτίσουμε από τα κάτω μια νέα κοινωνία αλληλεγγύης, συνεταιριστικής αντίληψης, αυτάρκειας, αντικαταναλωτική, με σεβασμό στο περιβάλλον, με γνώμονα την κοινωνική δικαιοσύνη, τον έλεγχο των εργαζόμενων  στα μέσα παραγωγής και την αυτοδιεύθυνση, αντί της υποταγής στους σχεδιασμούς μιας  απάνθρωπης  κοινωνίας υποταγμένης στις αγορές και το κέρδος.  Όλοι στους δρόμους για την ελευθερία!

Πηγή: "Επιτροπές Αγώνα Δεν Πληρώνω"  και "βαθύ κόκκινο"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου