13/2/12

Παρακρατικά κέντρα, με άνωθεν καλύψεις, μετατρέπουν σε κόλαση την Ελλάδα!


altΣτόχος : να διαλύσουν την απέραντη ειρηνική λαοθάλασσα και να εκβιάσουν το φρόνημα του λαού

Τα γνωστά-άγνωστα βρώμικα παρακρατικά κέντρα, με τις εξίσου γνωστές- άγνωστες εσωτερικές και εξωτερικές διαπλοκές, μετέτρεψαν από το απόγευμα σε κόλαση το κέντρο της Αθήνας αλλά και πολλές πόλεις σε όλη την Ελλάδα.

Ισχυρότατοι θύλακες των ΜΑΤ, σε διατεταγμένη υπηρεσία και βάσει σχεδίου, εξαπέλυσαν έναν αδίστακτο πόλεμο βίας και χημικών, προκειμένου να διαλύσουν μια μεγαλειώδη ειρηνική λαοθάλασσα, η οποία διατράνωνε ένα μεγάλο ΟΧΙ στο νέο Μνημόνιο, αναζητώντας ελπίδα και προοπτική.

Για άλλη μια φορά, αφορμή για τις άθλιες επιχειρήσεις βίας, καταστολής και χημικού πολέμου, στάθηκαν οι συνήθεις ομάδες προβοκατόρων «κουκουλοφόρων», οι οποίες δεν έχουν σχέση με ιδεολογικές και πολιτικές αντιεξουσιαστικές ή αναρχικές απόψεις.

Αυτή η μεθοδευμένη και προαναγγελθείσα επιχείρηση βίας , εμπρησμών και καταστροφής των κάθε μορφής παρακρατικών κέντρων συνεχίζεται στο κέντρο της Αθήνας μέχρι αργά το βράδυ και αξιοποιείται από τα γνωστά τηλεοπτικά μέσα τρομοκρατίας προκειμένου να διασπείρει μια εικόνα φόβου και αδιεξόδου στον ελληνικό λαό.

Οι τυφλές αυτές δυνάμεις της ανωμαλίας όσο ισχυρή κάλυψη και αν έχουν στα κέντρα εξουσίας και σε ξένες υπηρεσίες δεν μπορούν να ανακόψουν ένα λαό ενωμένο και αποφασισμένο, να πάρει τις τύχες στα χέρια του και να βγάλει τη χώρα από την κρίση, ανοίγοντας προοδευτικούς δρόμους.
Ό,τι και να κάνει ο δικομματικός συνεταιρισμός σήμερα τα μεσάνυχτα στη Βουλή ψηφίζοντας το δεύτερο Μνημόνιο έκτρωμα, χτίζει πάνω στην άμμο και λογαριάζει χωρίς το απέραντο λαϊκό ποτάμι, που καμιά αστυνομική βία και προβοκάτσια δεν μπορούν να σταματήσουν.
Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 23:10
Tα προηγούμενο ρεπορτάζ 

Βούλιαξε το σύνταγμα και οι πλατείες όλης της χώρας

altΈπνιξαν στα χημικά τη μεγαλειώδη συγκέντρωση στην Αθήνα
Χημικά εναντίον Μ. Θεοδωράκη και Μ. Γλέζου
Με μια πρωτοφανή λαοθάλασσα απάντησε ο λαός της Αθήνας στο κοινοβουλευτικό πραξικόπημα για να περάσει το νέο καταστροφικό μνημόνιο από τη Βουλή με διαδικασίες εξπρές,  απαιτώντας μια θετική προοδευτική διέξοδο από την κρίση.
Οι δρόμοι της Αθήνας πλημμύρισαν από εκατοντάδες χιλιάδες κόσμου, που διαδήλωνε ενάντια στις μνηνονιακές πολιτικές που καταστρέφουν τη χώρα και οδηγούν το λαό στη φτώχια και την εξαθλίωση.

Η σημερινή συγκέντρωση στην Αθήνα αλλά και οι μεγάλες συγκεντρώσεις σε όλη τη χώρα δίνουν αποστομωτική απάντηση στη μαύρη συγκυβέρνηση και το δοτό πρωθυπουργό που προκαλούν το λαό με τις βάρβαρες αντιλαϊκές αποφάσεις τους και τα κοινοβουλευτικά πραξικοπήματα.
Η Κυβέρνηση έντρομη μπροστά στη λαϊκή οργή, αξιοποιώντας της δράση προβοκατόρικων στοιχείων μετέτρεψε το Σύνταγμα σε θάλαμο αερίων με την χρήση τόνων χημικών.
Δεν δίστασε να κάνε χρήση χημικών ούτε απέναντι στα σύμβολά του λαού τον Μίκη Θεοδωράκη και τον Μανώλη Γλέζο.
Τις βαρβαρότητες της αστυνομίας και την ανεξέλεγκτη χρήση χημικών κατήγγειλαν στη Βουλή οι βουλευτές της Αριστεράς.
Κυριακή 12 Φλεβάρη 21:00

*****
Οι πλατείες σε όλη την Ελλάδα και πρώτα από όλα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη ξαναζωντανεύουν, απευθύνοντας νέα πιο οργανωμένα και ενωτικά μηνύματα, ενάντια στο νέο καταστροφικό μνημόνιο, για μια θετική προοδευτική διέξοδο από την κρίση.

Πολιτικοί και συνδικαλιστικοί κύκλοι υπογράμμιζαν ότι αναμένεται, παρά τις αντιξοότητες του κρύου και της βροχής, μεγάλη λαϊκή συμμετοχή, πρώτα απ' όλα στο Σύνταγμα στην Αθήνα, έξω από τη Βουλή. Το αγωνιστικό παρόν, όπως έχουν δηλώσει, με κάλεσμα τους στους πολίτες για συμμετοχή, θα δώσουν στο Σύνταγμα και οι Μανόλης Γλέζος και Μίκης Θεοδωράκης. 
Αυτή την ώρα που κυβέρνηση και κατεστημένο επιχειρούν την κατατρομοκράτηση του λαού και τον ωμό εκβιασμό του, πως αν δεν αποδεχθεί το νέο μνημόνιο, τον αναμένει η "κόλαση", έχει κρίσιμη πολιτική σημασία η μαζική παρουσία των πολιτών έξω από τη Βουλή, στο Σύνταγμα και πρώτα απ' όλα της ελληνικής νεολαίας!

πηγή: Ίσκρα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου